Dakrenovatie met dakisolatie in de regio van Massenhoven bij Zandhoven

Van dakherstellingen en kleine houtskeletbouw tot heuse dakrenovaties en de aanleg van dakisolatie en groendaken: Dakwerken Van der Velden BVBA zorgt voor een uitstekende service van begin tot eind. Voor de renovatie van uw dak gebruiken we tal van materialen: traditionele pannen, tegelpannen, natuurleien, leien, roofing, Resitrix en meer! Contacteer ons nu voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Isoleren is goed voor uw portemonnee

Vlaanderen is bezig met een heuse inhaalbeweging voor dakisolatie. Wij helpen u graag door uw dak te isoleren. Zo vermindert u niet alleen uw ecologische voetafdruk, maar bespaart u ook op uw energiefactuur! Wist u trouwens dat u misschien in aanmerking komt voor een premie? Bespaar uzelf de moeite, want wij zorgen voor de gehele aanvraag.

U kunt ons het best bereiken via telefoon of via het invulformulier van deze website. Wij staan u bij met raad en daad.

PREMIES

De officiële website van het onafhankelijk distributienetbedrijf.Hier vindt u tips om zuiniger om te gaan met energie evenals de voorwaarden en formulieren om de premies te bekomen.

Een website van de Vlaamse overheid met informatie in verband met energiezuinig bouwen en
verbouwen. Evenals vindt u hier alle premies en voordelen die in
Vlaanderen gegeven worden.

Op deze site vindt u een overzicht van alle subsidies en fiscale voordelen die gegeven worden in uw regio in verband met energiezuinig bouwen en verbouwen.

Wij zijn op de hoogte van alle premies, vraag ernaar: ook voor de aanvraag zorgen wij. 

We kijken voor en samen met u wat het voordeligst is en mogelijk, brengen de papieren in orde, u moet enkel tekenen en opsturen !!!!

Dakwerken Van der Velden

Dakrenovatie met dakisolatie regio Massenhoven bij Zandhoven